Nieuws

Gouden vrouwen gezocht!

Gouden vrouwen gezocht!

Je kent ze waarschijnlijk wel, vrouwen die zich belangeloos inzetten voor hun straat, dorp of gemeenschap. Denk aan de moeder met een fulltime baan, die zich in haar spaarzame vrije tijd inzet voor de kaatsvereniging. De zorgzame buurvrouw, die elke week verse soep kookt voor alleenstaande ouderen. De duurzame doorzetter, die zwerfafval opruimt en zo de stad mooier maakt. Of de ijverige studente, die vrijwillig dansles geeft aan kinderen en ouderen in het dorp. Ze vinden het zelf vaak heel gewoon wat ze doen, maar het is natuurlijk hartstikke bijzonder.

Heeft u zo’n vrouw in uw omgeving? Kent u een gouden vrouw die een muzikale ode verdient? Laat het De Koornbeurs weten! Mail vóór 25 juni haar naam en een motivatie naar marketing@theaterdekoornbeurs.nl. Vergeet niet haar favoriete muzieknummer(s) te vermelden en houdt  de aanmelding voor de ‘gouden vrouw’ geheim.

Een aantal van de aangemelde vrouwen worden verrast met een muzikale ode op een locatie in haar eigen stad of dorp. De aanmelders ontvangen persoonlijk bericht met hierin de vervolgstappen.
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…