Nieuws

Films in de voorjaarsvakantie:

Voorjaarsvakantie = filmvakantie
Dit voorjaar draaien we de leukste films in de Koornbeurs. Van jeugdfilms tot Art-house – van alles komt voorbij:

01 mei om 20:15: Lucky
Harry Dean Stanton, de man die we kennen van bijrollen in klassiekers als Alien, The Green Mile en Wild at Heart, schittert nu in één van zijn laatste rollen als oude, vastgeroeste atheïst in een klein Amerikaans dorpje in de woestijn; Lucky.

03 mei om 20:15: Bankier van het Verzet
Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden.


Kinderfilms:
2 mei om 10:00 :Rikkie de Ooievaar

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is!

02 mei om 14:00: Pieter Konijn
Dit is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…