Nieuws

Bestuurslid gezocht

Bestuurslid gezocht

Theater De Koornbeurs is gevestigd in de binnenstad van Franeker. Er is een theater- c.q. filmzaal met balkon (max. 500 personen zittend en 750 personen staand publiek) en drie foyers. Corebusiness is het organiseren en programmeren van voorstellingen, concerten en film. Daarnaast verzorgt De Koornbeurs de cultuureducatie voor het basisonderwijs en worden er vele culturele activiteiten georganiseerd, zowel in het eigen gebouw als daarbuiten op locaties in samenwerking met anderen. Het theater is een van de belangrijke culturele instellingen in de nieuwe gemeente Waadhoeke en daarnaast in de regio Noordwest Friesland. Er is een kleine professionele en flexibele personele organisatie, die bestaat uit vijf medewerkers in vast dienstverband, aangevuld met medewerkers met een dienstverband voor bepaalde tijd, oproepkrachten voor techniek, horeca en financiële administratie (inhuur), vrijwilligers en stagiaires.

 

Wegens regulier vertrek van een van de bestuursleden zoekt Stichting De Koornbeurs een nieuw bestuurslid.


Het bestuur
Het bestuur van De Koornbeurs bestaat momenteel uit vijf leden, waarvan eind van dit jaar een vertrekt vanwege de beëindiging van zijn termijn. Daarom zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid. We zoeken iemand met ervaring in de communicatie en marketing die zich onbezoldigd in wil zetten en veel affiniteit met kunst & cultuur in het algemeen en theater in het bijzonder heeft. Vanwege de samenstelling van het bestuur gaat de voorkeur uit naar iemand tussen de 30-50 jaar. Het bestuur vergadert ongeveer 6 keer per jaar en werkt volgens de code cultural governance.


Interesse
Voor meer informatie en de functie van het bestuur kunt u contact opnemen met Piet Meerdink (pmeerdink1970@kpnmail.nl) of met Sita Reinsma (s.reinsma@gmail.com)

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…