Nieuws

29-1-19 Maak je eigen mini-planetarium

Wil je iets bijzonders doen tijdens de voorjaarsvakantie? Het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium en Theater De Koornbeurs zorgen er samen voor dat kinderen hun eigen mini-planetarium kunnen bouwen.

 

Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 februari organiseert de Museumfederatie Fryslân samen met de Friese musea en archieven ‘Help Pake & Beppe de vakantie door’. Er worden volop leuke en leerzame activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar hebben gratis toegang, 'op vertoon van' een pake of beppe (of andere volwassene). 

 

Bouw je eigen Planetarium

Het Planetarium van Eise Eisinga is heel bijzonder om te zien. Stel je nu eens voor dat jij je eigen mini-planetarium in huis zou hebben? En weet je dat dat heel makkelijk te maken is?

 

Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 februari tijdens 'Help Pake en Beppe de vakantie door' kun je tussen 12 en 16 uur zelf aan de slag. Op vertoon van je gratis toegangskaartje van het Eisinga Planetarium kun je naar Theater De Koornbeurs om daar je planetarium te maken.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…