Nieuws

13-2-2019 Mooie bezoekersaantallen voor Theater De Koornbeurs

De Koornbeurs lijkt de neerwaartse bezoekersspiraal van de afgelopen seizoenen te hebben doorbroken. De bezoekersaantallen t/m medio februari 2019 zijn nu al hoger dan over het hele seizoen 2017-2018.

 

Op de films kwamen ruim 2.700 mensen af en voor de theatervoorstellingen was belangstelling van ongeveer 10.500 gasten.

 

“Dit zijn aantallen tot medio februari", zegt Hetty de Wit, marketeer bij het theater. "En dit seizoen duurt nog 3,5 maand, met nog 33 theatervoorstellingen en zo'n 30 films."

We gaan weer de goede kant op. De verwachting is dat we tegen de 10% hoger uitkomen dan het vorige seizoen.

 

“We maken veel werk van onze marketing online en offline”, zegt De Wit. “Onze website en facebookpagina doen het goed, alle programmaonderdelen krijgen daar veel aandacht en af en toe houden we een winactie voor 2 vrijkaartjes. Dit wordt door onze volgers erg gewaardeerd, we hebben een goed bereik en dat zien we terug in de bezoekersaantallen."

 

Met de lokale kranten Van Wad tot Stad, de Franeker Courant en de website Franeker Actueel is de samenwerking uitstekend. Elke week is er een overzicht van het programma te vinden.

 

In januari heeft De Koornbeurs huis-aan-huis in Waadhoeke en Harlingen een (gratis) theaterkrant uitgebracht met het theaterprogramma tot en met mei 2019. Deze krant is ook af te halen bij het theater.

 

Elke dinsdag, vaak op woensdag en 1x per maand op vrijdag worden er diverse films vertoond. Zowel arthouse films als commerciële blockbusters.

 

Via de website www.theaterdekoornbeurs.nl is natuurlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week het programma te zien. Tickets kunnen daar elk uur van de dag besteld worden.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…