NationaalTheaterweekend

 

 

Theater DE KOORNBEURS doet mee aan het Zaterdag 27 en Zondag 28 januari!

 

Met voorstellingen voor maar 10 euro en een leuk gratis randprogramma met rondleiding en Koornbeurs Koffietijd Talkshow.

 

Programma zaterdag 27 januari:

 

17.00 uur: RONDLEIDING ACHTER DE SCHERMEN

Heeft u altijd al eens achter de schermen willen kijken? Of wilt u weten hoe een theater ‘bedrijfsvoert’? Meld u aan voor de rondleiding. Directeur Titia Huisman en een technicus laten u alle plekken zien waar het publiek normaal nooit komt en vertellen u graag meer over de organisatie achter het theater. Meld u aan via post@theaterdekoornbeurs.nl (GRATIS)

 

20.15 uur: BLIND DATE VOORSTELLING

U weet niet waar u naar toe gaat, maar wij beloven u: dit wordt een prachtige avond waar genoeg te schaterlachen valt! Durft u het aan?! Koop uw kaarten op www.theaterdekoornbeurs.nl (€10,-)

 

 

Programma zondag 28 januari:

 

14.00 uur: TALKSHOW KOORNBEURS KOFFIETIJD

Thema: Cultuur in de Waadhoeke. Met aan tafel bijzondere gasten die gezamenlijk hun licht laten schijnen over alle prachtige cultuur in de Waadhoeke. Meld u aan via post@theaterdekoornbeurs.nl (GRATIS)

 

15.00 uur: REMEDY KWINTET

De muziek van het Remedy Kwintet geeft u een herbeleving van die Roaring Sixties, maar altijd op een aanvaardbaar volume, waardoor iedere aanwezige nog op een normale manier met zijn omgeving kan communiceren. Behalve het ‘oude’ repertoire heeft het kwintet ook meerdere moderne songs op zijn repertoire staan. Meedansen is geen probleem! Koop uw kaarten op www.theaterdekoornbeurs.nl (€10,-)