A tot Z

Adres en locatie
Theater de Koornbeurs
Noord 2, 8801 KP Franeker
0517 - 39 63 63 (van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur)
www.theaterdekoornbeurs.nl
post@theaterdekoornbeurs.nl

 

Aanvangstijden voor theater en film
Avondvoorstelling: 20.15 uur
Matineevoorstelling: 15.00 uur
Jeugdvoorstellingen: 15.00 uur
Afwijkende tijden worden vermeld in de programma­brochure, op de site en op de entreekaart.

 

Algemene bezoekersvoorwaarden
Bij Theater de Koornbeurs zijn de Algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. Deze voorwaarden zijn na te lezen op www.vscd.nl.

 

Beeld- en geluidopnames
Het is niet toegestaan beeld- of geluidsopnames te maken zonder toestemming van de directie.

Betaalwijze van losse tickets
Via de website: Ideal of aan de theaterkassa: contant of pin.  

 

Betalen van uw seizoens­bestelling
Via een automatische incasso in één termijn

 

Consumpties
Bij alle voorstellingen en concerten zijn wij geopend vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling. Dan kunt op uw gemak een parkeerplaats zoeken en even in de sfeer komen met een kopje koffie of iets anders. Een pauzedrankje is bij de meeste theatervoorstellingen inbegrepen in de toegangsprijs. Indien er geen pauze is serveren wij het drankje na afloop. Het is niet toegestaan om meegebrachte consumpties te nuttigen of consumpties mee te nemen in de theaterzaal.

 

E-mail
post@theaterdekoornbeurs.nl

 

Cultuurwinkel
Hier kunt u terecht met vragen over de organisatie, plannen en ideeën voor projecten en andere activiteiten. Deze is geopend van di t/m vr, van 13.00 tot 16.00 uur. Telefonisch kunt u De Cultuurwinkel bereiken vanaf 10.00 uur.

 

Garderobe
Wij beschikken over een onbewaakte garderobe en rekenen geen garderobekosten. Theater de Koornbeurs is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van goederen.

 

Groepsarrangementen
Het is mogelijk om in groepsverband te reserveren voor voorstellingen.

 

Kaartverkoop & Theaterkassa
U kunt 24 uur per dag kaarten kopen via onze website. Een seizoensbestelling kunt u ook via het bestelformulier doen. De toewijzing is op volgorde van binnenkomst.


Met ingang van seizoen 2016-2017 ontvangt u bij bestelling via de website uw tickets in uw e-mail als e-ticket. U dient dit entreebewijs uit te printen.

Van 13 september 2016 t/m 30 juni 2017 is de theaterkassa geopend van dinsdag t/m vrijdag  van 13.00 - 16.00 uur. Tevens is de theaterkassa één uur voorafgaand aan alle theater- en filmvoorstellingen geopend.


Wij zijn gesloten op algemeen christelijke feestdagen, nationale feestdagen en tijdens de zomermaanden juli en augustus. Het is dan wel mogelijk tickets te bestellen via de website.
 
Laatkomers
Kom op tijd. Te laat komen is storend voor het publiek en de artiest. Na aanvang wordt u alleen naar binnen gelaten wanneer de voorstelling dit toelaat. U kunt dan geen aan- spraak maken op de zitplaatsen die op uw toegangskaart zijn vermeld.

 

Mobiele telefoon
Wij verzoeken u vriendelijk goed te controleren of uw telefoon volledig uitstaat bij het betreden van de theaterzaal. Ook het maken van foto’s (met of zonder flits) of film­opnames is niet toegestaan.

 

Parkeren
Het centrum van Franeker heeft ruime parkeergelegenheid en het theater is op maximaal 10 minuten loopafstand bereikbaar. U kunt onbetaald parkeren op de parkeerplaats aan de Leeuwarderweg of de Hertog van Saxenlaan. In de binnenstad van Franeker kunt u tegen betaling parkeren.

 

Postadres
Theater de Koornbeurs
Postbus 97
8800 AB Franeker

 

Plaatstoewijzing
Wij komen graag tegemoet aan uw wensen tot de placering in de zaal. U kunt dit op het bestelformulier kenbaar maken.
Via de website kunt u eveneens plaatsvoorkeur aangeven. Indien u speciale wensen heeft, neemt u dan contact met ons op via mail of telefoon.

 

Podium Cadeaukaart
De Podium Cadeaukaart is bij ons verkrijgbaar van € 10,- t/m € 150,-

 

Ringleiding
Theater de Koornbeurs beschikt over een ringleiding.

 

Roken
In Theater de Koornbeurs is het niet toegestaan te roken.

 

Toegangsprijs en portemonneeloze pauze
De toegangsprijzen zijn per theater voorstelling, en in overleg met de artiesten vastgelegd. Naast de prijs voor de voorstelling berekent De Koornbeurs per ticket € 2,50 theatertoeslag aan de bezoekers door. Deze toeslag betaalt u als bijdrage in de service-, reservering- en administratiekosten. Ook de prijs voor een drankje in de pauze à € 2,25 is bij de toegangsprijs inbegrepen. Deze zogenaamde ‘portemonneeloze pauze’ geldt voor vrijwel alle voorstellingen (met uitzondering van een aantal jeugdtheater­matinees) dus ook de voorstellingen van verenigingen, amateurs en anderen zodat onze horecaservice altijd optimaal is.
De toegangsprijzen voor de filmvoorstellingen zijn zonder consumptie.

 

Uitverkochte voorstellingen
Indien een voorstelling is uitverkocht kunt u 14 dagen voor de speeldatum op een wachtlijst geplaatst worden.

 

Verhinderd
Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunt u uw entreebewijs inleveren tegen een tegoedbon. Per entreebewijs wordt € 2,50 servicekosten in rekening gebracht. De tegoedbon is één jaar geldig na dagtekening.

 

Verlies entreekaart
U kunt bij verlies van uw entree­kaart bij de theaterkassa een kopiekaart verkrijgen. Per kaart rekenen wij € 2,50 servicekosten.

 

Verzendkosten
Dit zijn de kosten voor het versturen van de entreekaarten in de voorreservering. De verzendkosten zijn € 3,75 per verzending.

 

Zakelijke arrangementen en verhuur
Voor meer informatie over het huren van ruimtes en het samenstellen van speciale bedrijfsarrangementen kunt u ons bereiken via 0517 - 39 63 63, 06 - 42 73 10 91 of kijk op onze website onder Verhuur.

 

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…