Eten & Drinken

Lekker voor of na een voorstelling genieten van een gezellige maaltijd? Wij bieden u het komende seizoen heerlijke menu’s in combinatie met speciale voorstellingen. Als u uw tickets online besteld, is het ook mogelijk deze arrangementen online te bestellen. Heeft u een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via post@theaterdekoornbeurs.nl.


Beurscafé arrangement € 13,50 p.p.
Het beurscafé arrangement is te reserveren bij (bijna) iedere voorstelling en biedt garantie voor een zorgeloos avondje uit. Uw gereserveerde tafel staat voor u klaar bij binnenkomst. Wij serveren voorafgaand aan de voorstelling een kopje koffie/thee naar keuze. In de pauze staat een kopje koffie/thee naar keuze aangevuld met zoete lekkernijen voor u klaar. Na afloop van de voorstelling ontvangt u een consumptie met bittergarnituur. Mocht er geen pauze in de voorstelling zitten dan schenken we u uiteraard twee drankjes na afloop. Graag vooraf reserveren.


Verjaardagsfeestje?

Een idee om uw kinderfeestje in ons theater te organiseren? Wilt u een speciaal kinderbuffetje na afloop van een voorstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën en wensen te bespreken

 

Groepsarrangementen

Komt u met een groep, neemt u dan contact met ons op voor onze groepsarrangementen. Wij kunnen een tafel of zelfs een speciale ruimte voor u regelen. En op aanvraag verzorgen wij voor u een buffet voorafgaand aan of na afloop van de voorstelling. Dit kan vanaf tien personen.

 

Nagenieten na onze voorstelingen

Ons assortiment aan (speciaal)bieren en borrelhapjes is vernieuwd. Deze kunt u vinden op onze menukaart

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…