Eten & Drinken

Lekker voor of na een voorstelling genieten van een gezellige maaltijd? Wij bieden u het komende seizoen heerlijke menu’s in combinatie met speciale voorstellingen. Als u uw tickets online besteld, is het ook mogelijk deze arrangementen online te bestellen. Heeft u een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via post@theaterdekoornbeurs.nl.


Beurscafé arrangement € 13,50 p.p.
Het beurscafé arrangement is te reserveren bij (bijna) iedere voorstelling en biedt garantie voor een zorgeloos avondje uit. Uw gereserveerde tafel staat voor u klaar bij binnenkomst. Wij serveren voorafgaand aan de voorstelling een kopje koffie/thee naar keuze. In de pauze staat een kopje koffie/thee naar keuze aangevuld met zoete lekkernijen voor u klaar. Na afloop van de voorstelling ontvangt u een consumptie met bittergarnituur. Mocht er geen pauze in de voorstelling zitten dan schenken we u uiteraard twee drankjes na afloop. Graag vooraf reserveren.


Verjaardagsfeestje?

Een idee om uw kinderfeestje in ons theater te organiseren? Wilt u een speciaal kinderbuffetje na afloop van een voorstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën en wensen te bespreken

 

Frysk 3-gangen menu - 22,50 p.p.

Lekker voor of na een voorstelling genieten van een gezellige maaltijd? Wij bieden u het komende seizoen bij alle Friese voorstellingen een heerlijk Frysk buffet met een typisch Fries voor-, hoofd- en nagerecht. Het menu wordt geserveerd in Brasserie De Stadstuin naast Theater de Koornbeurs.

 

Het speciale Friese menu is te bestellen bij de volgende voorstellingen:

- Pier21 op 26 november 2016

- Tryater op 17 en 18 december

- Ella & Her Man en Souldada op 13 januari

- Tet Rozendal op 10 februari

- Wiebe op 12 maart.

 

Het Frysk buffet voor aanvang van de voorstelling begint om 18.00 uur. Na afloop van een matinee begint het buffet aansluitend aan de voorstelling, meestal rond 17.30 uur.


Groepsarrangementen

Komt u met een groep, neemt u dan contact met ons op voor onze groepsarrangementen. Wij kunnen een tafel of zelfs een speciale ruimte voor u regelen. En op aanvraag verzorgen wij voor u een buffet voorafgaand aan of na afloop van de voorstelling. Dit kan vanaf tien personen.

 

Nagenieten na onze voorstelingen

Ons assortiment aan (speciaal)bieren en borrelhapjes is vernieuwd. Deze kunt u vinden op onze menukaart

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…